2024 Hallitus

Tuomas Kuusniemi - Puheenjohtaja

En niinkään aloittanut roolipelaamista kuin en vain lopettanut leikkimistä. Olen edelleen yhtä mielikuvitusmaalmoiden lumoissa, niin roolipelien kuin muunkin viihteen piirissä. Opintoni englantilaisen filologian parissa harhautuivat myös näille poluille. Pelimaultani olen kaikkiruokainen, painottaen kuitenkin kerronnallista pelaamista. Lapsuuden RuneQuest ja AD&D tekivät tilaa Cyberpunk 2020:lle, ja siitä olen sitten haahuillut eteenpäin, tällä hetkellä suosien The One Ringia, Genesys -pelejä hassuine noppineen, Marsin agentteja, sekä sekalaisia kerronnallisia indie-julkaisuja. Jokainen peli on pelaamisen arvoinen. Olen ollut aktiivinen oululaisessa pelijärjestötoiminnassa vuodesta 2008 asti, niin Kuudennen ringin kuin taannoin Oulun yliopiston roolipelikerho CRYOn riveissä. Viime aikoina olen ollut mukana tiiviisti Suomen roolipeliseura ry:n toiminnassa. Aktiivisin kuitenkin ollut Noppatuuri-kanavan pelistriimeissä, ja tämän sivuprojektina tuli tehtyä sisältöä myös YouTubeen nimellä Ropehiiren kolo. Internetistä minut muuten tunnistaa nimimerkistä MuadMouse.

 

Timo Kähtävä - Varapuheenjohtaja

Roolipelit on ollut tärkeä harrastus lapsesta lähtien, olin ehkä 10 vuotias kun aloin leikkimään roolipelejä. Roolipelien suhteen olen kaikkiruokainen, mutta yleensä viihdyn parhaiten pelinjohtajana. Monenlaisia roolipelejä on tullut kokeiltua, monenlaisia tulen vielä kokeilemaan ja pelautan toisinaan Roolipelikerho Luolalla vähän kokeellisempiakin ropeja. Olen ammatiltani ohjelmistokehittäjä ja olen ennen sitä tehnyt työkseni pelinkehitystä, joka nykyään on harrastus. Olen mukana monenlaisessa hommassa, muummuassa perustanut Roolipelikerho Luolan 2010, liityin Ringin hallituksen riveihin 2014 ja olen kuulunut IGDA Oulun vapaaehtoisiin 2018 lähtien. Mut saattaa löytää livenä coneista tai discordista nimimerkillä SilverySoul, tulukaa porisemmaa!

 

Juho Auer - Rahastonhoitaja ja sihteeri 

Olen 1982 syntynyt perheenisä ja työskentelen täysipäiväisenä testaajana oululaisessa IT yrityksessä. Keskimaa-roolipelistä alkanut tarinapeliharrastukseni on kestänyt yli 30 vuotta. Olen viime aikoina pelaillut Infnity, Age of Sigmar ja Warmachine-miniatyyripelejä, lautapelejä, L5R ja muita roolipelejä. Haaveenani on jonain päivänä julkaista oma lähitulevaisuuteen sijoittuva transhumanismia käsittelevä roolipeli. Rakastan tulikivenkatkuisia väittelyitä roolipelauksesta ja minut voi tunnistaa lukuisilla nettifoorumeilta nimerkistä Tanan.

 

 

 

Pauli Pesola - Hallituksen varajäsen

Olen ihmiskulttuurin muovaama tietoisuus jonka ajoittaiseen ajanviettoon kuuluu monimutkaisuuksien järjestäminen miellyttävään konfiguraatioon, esimerkiksi lautapelaamisen muodossa! Pelailua on tullut fasilitoitua Tuonelan Pelikerhon muodossa, jossa lautapelejä on lähdetty pelaamaan Oulun eri baareissa/ravintoloissa (noin viimeiset kymmenen vuotta Amarillossa). Kompleksien koneistojen rakentamisen lisäksi tarinankerronnalliset pelit kutkuttavat mieltä eniten. Peli-illoissa kuljetan mukana upeita ja fotogeenisiä pelimattoja pelien suojaksi ja pelailun helpottamiseksi (myös joitain seuran pelejä). Discordissa esiinnyn saiemong nimen takana.