2023 Hallitus


Tuomas Kuusniemi - Puheenjohtaja
 En niinkään aloittanut roolipelaamista kuin en vain lopettanut leikkimistä. Näin 38-vuotiaana olen edelleen yhtä mielikuvitusmaalmoiden lumoissa, niin roolipelien kuin muunkin viihteen piirissä. Opintoni englantilaisen filologian parissa ovat myös harhautuneet näille poluille. Pelimaultani olen kaikkiruokainen, painottaen kuitenkin kerronnallista pelaamista. Lapsuuden RuneQuest ja AD&D tekivät tilaa Cyberpunk 2020:lle, ja siitä olen sitten haahuillut eteenpäin, tällä hetkellä suosien The One Ringia, FFG:n Star Wars -pelejä hassuine noppineen, Marsin agentteja, sekä sekalaisia kerronnallisia indie-julkaisuja. Jokainen peli on pelaamisen arvoinen.
Olen ollut aktiivinen oululaisessa pelijärjestötoiminnassa vuodesta 2008 asti, niin Kuudennen ringin kuin taannoin Oulun yliopiston roolipelikerho CRYOn riveissä. Viime aikoina olen ollut mukana kansainvälisen Dragon Legionin toiminnassa mukana, mm. suunnitellen hahmonluontijärjestelmää 50-hengen megaroolipeliin. Internetistä minut tunnistaa nimimerkistä MuadMouse.


Timo Kähtävä - Varapuheenjohtaja
Olen 30-vuotias tietojenkäsittelytieteiden opiskelija. Aloitin roolipelaamisen ennenkuin täytin 10v, kuvitellen että keksin sen itse. Roolipelamisen suhteen olen kaikkiruokainen, mutten oikein ole koskaan ymmärtänyt luolaryömintää. Ropettaessa parasta on pelinjohtaminen, koska silloin saa suunnitella ja luoda omia tilanteita ja nähdä mitä pelaajat niitä kohdatessaan keksii. Tykkään yleisesti peleistä ja tietokoneden kanssa värkkäämisestä. Stalkkaan netissä muita nimimerkillä SilverySoul.

 Juho Auer - Rahastonhoitaja ja sihteeri
Olen 40-vuotias perheenisä ja työskentelen täysipäiväisenä testaajana oululaisessa IT yrityksessä. Keskimaa-roolipelistä alkanut tarinapeliharrastukseni on kestänyt 28 vuotta. Olen viime aikoina pelaillut Warmachine-miniatyyripeliä (Khador, Mercenaries, Retribution), lautapelejä, L5R ja D&D5 roolipelejä. Haaveenani on jonain päivänä julkaista oma lähitulevaisuuteen sijoittuva transhumanismia käsittelevä roolipeli. Rakastan tulikivenkatkuisia väittelyitä roolipelauksesta ja minut voi tunnistaa lukuisilla nettifoorumeilta nimerkistä Tanan.