Kuudes rinki ry:n vuoden 2018 hallitus


Timo Kähtävä - Puheenjohtaja
Olen 30-vuotias tietojenkäsittelytieteiden opiskelija. Aloitin roolipelaamisen ennenkuin täytin 10v, kuvitellen että keksin sen itse. Roolipelamisen suhteen olen kaikkiruokainen, mutten oikein ole koskaan ymmärtänyt luolaryömintää. Ropettaessa parasta on pelinjohtaminen, koska silloin saa suunnitella ja luoda omia tilanteita ja nähdä mitä pelaajat niitä kohdatessaan keksii. Tykkään yleisesti peleistä ja tietokoneden kanssa värkkäämisestä. Stalkkaan netissä muita nimimerkillä SilverySoul.
 
Tuomas Kuusniemi - Varapuheenjohtaja
 En niinkään aloittanut roolipelaamista kuin en vain lopettanut leikkimistä. Näin 38-vuotiaana olen edelleen yhtä mielikuvitusmaalmoiden lumoissa, niin roolipelien kuin muunkin viihteen piirissä. Opintoni englantilaisen filologian parissa ovat myös harhautuneet näille poluille. Pelimaultani olen kaikkiruokainen, painottaen kuitenkin kerronnallista pelaamista. Lapsuuden RuneQuest ja AD&D tekivät tilaa Cyberpunk 2020:lle, ja siitä olen sitten haahuillut eteenpäin, tällä hetkellä suosien The One Ringia, FFG:n Star Wars -pelejä hassuine noppineen, Marsin agentteja, sekä sekalaisia kerronnallisia indie-julkaisuja. Jokainen peli on pelaamisen arvoinen.
Olen ollut aktiivinen oululaisessa pelijärjestötoiminnassa vuodesta 2008 asti, niin Kuudennen ringin kuin taannoin Oulun yliopiston roolipelikerho CRYOn riveissä. Viime aikoina olen ollut mukana kansainvälisen Dragon Legionin toiminnassa mukana, mm. suunnitellen hahmonluontijärjestelmää 50-hengen megaroolipeliin. Internetistä minut tunnistaa nimimerkistä MuadMouse.

 Juho Auer - Rahastonhoitaja ja sihteeri
Olen 35-vuotias perheenisä ja työskentelen täysipäiväisenä testaajana oululaisessa IT yrityksessä. Keskimaa-roolipelistä alkanut tarinapeliharrastukseni on kestänyt 25 vuotta. Olen viime aikoina pelaillut Warmachine-miniatyyripeliä (Khador, Mercenaries), Great Pendragon Campaign-ritarikampanjaa ja Fading Suns universumiin sijoittuvaa Heroquest scifikampanjaa. Haaveenani on jonain päivänä julkaista oma lähitulevaisuuteen sijoittuva transhumanismia käsittelevä roolipeli. Rakastan tulikivenkatkuisia väittelyitä roolipelauksesta ja minut voi tunnistaa lukuisilla nettifoorumeilta nimerkistä Tanan.Ari Kivimäki -Varajäsen
Olen harrastanut roolipelejä päälle 20 vuotta. Ensimmäiset kosketukset aiheeseen sain Steve Jacksonin ja Ian Livingstonen Fighting Fantasy- sarjan kirjoista, joista löysin kirjastosta suomennettuna viisi ja joita kulutin ahkerasti kymmenvuotiaana. Hahmonkehitykseni kannalta oleellisia olivat vuonna 1997 pyörinyt Sindbadin seikkailut- tv sarja (Sorajasta tuli runko ainoalle naishahmolle, jota nykyään osaan pelata), sekä seuraavana vuonna jouluna alkanut Pokémon. Samoihin aikoihin Pokémonin kanssa kotiin hankitun kaapelimodeemin avulla pystyin lataamaan netistä ROM:eja eri peleistä. Elimmekin koulukavereiden kanssa Ashin seikkailuja reaaliajassa. Varsinainen kultakausi alkoi kuitenkin vuonna 2000, kun Nelonen alkoi näyttää Digimonia ja TV:ssä pyöri erään Tilt.tv:n peliarvostelu Wild Arms- pelistä, jossa näin Rudy Roughnightin. Silloin tiesin, millainen halusin olla isona. Sittemmin kiinnostus levisi tietokoneroolipeleihin. Hommasin GladiatorinExilen ja sittemmin Avernumin Shareware- versiot, joita kalusin opiskelun lomassa läpi viikkotolkulla. Jouduin tenttimään ysiluokan koulukiusaamisen takia, joten pelaamiselle jäikin normaalia enemmän aikaa. Netistä löysin Gametalk- pelisivuston, jolla lukioaikanani osallistuin vapaamuotoiseen roolipelaamiseen omilla hahmoilla. Vuonna 2007 löysin Runescapen ja pelasin sitä vuosikaudet. Samaan aikaan olin saanut pankkitunnukset ja aloitin myös sittemmin päätoimiseksi kehittyneen pörssissä pelaamisen. 2010 aloitettuani käynnit Cryon peli-illoissa ja löydettyäni tosielämästä muita samanhenkisiä olen osallistunut pöytäroolipelikampanjoihin, etupäässä kaverini Janne Kempin vetämiin. Vuodesta 2014 lähtien olen harrastanut myös cosplayta ja roolipelannut erilaisia animehahmoja. Minut voi löytää oikeastaan kaikilta mahdollisilta sivustoilta nimellä Ardiana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti