sunnuntai 23. elokuuta 2020

Hallituksen kokous 9.9.2020 pidetään osoitteessa Candelinintie 1 as 1

Seuraava hallituksen kokous pidetään keskiviikkona 9.9.2020 klo 18, osoitteena Candelinintie 1 as 1. Kokoukseen voi osallistua myös etänä Kuudes rinki ry:n Discord-kanavan avulla. Ryhmälomakkeet ovat tervetulleita, samoin kuin kaikki oululaisesta pelikulttuurista kiinnostuneet!
Kokouksien pöytäkirjojen tiivistelmät löytyvät kommenteista.


Jos sinulla on kysyttävää tai muuta ilmoitettavaa niin ole ihmeessä yhteydessä hallituksen sähköpostiin osoitteessa: hallitus@kuudesrinki.fi

1 kommentti:

 1. Kuudes rinki ry:n hallituksen kokous 5/2020 hallitus@kuudesrinki.fi
  Aika ja paikka: 9.9.2020 klo 18, Candelinintie 1 as 1, 90570 Oulu, etäyhteys yhdistyksen Discord-palvelimen kautta
  Läsnä: Juho Auer, Timo Kähtävä ja Tuomas Kuusniemi
  Liitteet: Heinä- ja elokuun tiliotteet
  §1 Kokouksen avaus
  Puheenjohtaja Tuomas Kuusniemi avasi kokouksen 18:21.
  §2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus
  §3 Pöytäkirjantarkastajien valinta
  §5 Posti-, ilmoitus- ja jäsenasiat
  Kaikki kirjanpitoon liittyvät paperit on allekirjoitettu. Juho toimittaa paperit Oulun Tasekeskukselle.
  §6 Keskustelua Kuudennen ringin mainostamisesta
  Yhdistyksellä on Instagram-tili, @kuudesrinki. Hallituksen jäsenet ovat tuottaneet sisältöä kykynsä mukaan. Suositellaan seuraavien aihetunnisteiden käyttämistä
  yhdistyksen tilillä: #oulupellaa #nuorisotyö #cityofoulu #roolipeli #roolipelit
  #kuudesrinki
  Aihekohtaisesti on hyvä muistaa myös seuraavat: #ropesorvi #cryory #oulugamecapital #ttrpg. Tarkistakaa pelattujen pelien viralliset aihetunnisteet.
  Keskusteltiin yhdistyksen Facebook-sivujen käytöstä. Yhdistyksen tiedotteet postataan yhdistyksen tunnuksilla, peliryhmätoimintaa tms. mainostetaan sivuilla henkilöiden omilla tunnuksilla.
  Harkitaan Planoly-sovelluksen käyttöönottoa. Panostamme uuden palvelumme markkinointiin. Tuomas Kuusniemi laatii markkinointitekstit uusien käytäntöjen pohjalta.
  §7 Aloituspaketti
  §8 Ropesorvi
  Ropesorvin toiminta jatkuu. Koronaviruksen aikana tapaamiset toteutetaan CRYO ry:n Discord-palvelimella spontaanisti. Tuomas toimittaa Ropesorvin mainostekstin Timolle, joka jakaa sen Luolalle.
  §9 Uusien jäsenten hankinta
  Keskustelua uusien jäsenien hankkimisesta.
  Tuomas Kuusniemi on vihdoin ja viimein laatinut esittelytekstin jolla kuka tahansa voi kertoa yhdistyksen toiminnasta. Teksti tosin menee uusiksi koronaviruspandemian takia. Uusi teksti on laadittu.
  Pyritään hakemaan uusia jäseniä etäpeliporukoista.
  §10 Roolipelikerho Luola
  Luola jatkaa toimintaansa oman Discord-kanavansa kautta koronaviruspandemian aikana. Toimintaa ollut joka viikko. Lähipelaaminen alkoi taas 9.7.2020 ja jatkunut viikottain. Keskimäärin 8 kävijää. Lähitulevaisuudessa houkuttelevat lisää porukkaa mainostuksella.
  §11 Oululaisten pöytäpelaajien yhteiset pikkujoulut
  §12 Lippu
  Saara Koskinen on lupautunut tekemään lipun, tangon ja telineen alusta loppuun 300 eurolla. Timo neuvotteli määräalennuksesta sillä ajatuksella, että CRYO, Luola ja muut toimijat saattaisivat tilata myös liput. Jos lipputilauksia tulee enemmän kuin yksi, kappalehinta tippuu 250 euroon. Timo levittää luonnosta lippuratkaisusta kun sellainen saadaan.
  Tilaamme lipun syyskuun 2020 loppuun mennessä yksin tai muiden kanssa. Päätös lipun taiteesta luotetaan Timo Kähtävälle.
  §13 Ryhmäsihteerien postituslista
  Nykyinen lista on todettu vaikeasti hallinnoitavaksi. Vaihdamme Google Groupsiin. Tuomas luo groupin, ja lisää sinne puuttuvia nimiä jotka Juho Auer on jo toimittanut.
  §14 Verkkolomake
  §15 Noppatuuri-pelistriimin tukeminen
  Noppatuuri (www.twitch.tv/noppatuuri) koostuu nykyään useammasta oululaisesta. He muodostavat ryhmän. Ehdotamme Etelä-Suomen Rooli- ja Strategiapeliyhdistykselle että tuemme Noppatuuri-pelistriimiä 300 eurolla sillä ehdolla että Kuudennen ringin logo tulee näkyviin striimin 12 kuukauden ajaksi.
  §16 Seuraava kokous
  Yhdistyksen syyskokous pidetään 11.11.2020 klo 18:00 osoitteessa Candelinintie 1 as 1, 90570 Oulu, etäosallistumisella Kuudes rinki ry:n Discord-palvelimen kautta. Hallituksen kokous pidetään heti syyskokouksen jälkeen.
  §17 Kokouksen päättäminen
  Puheenjohtaja Tuomas Kuusniemi päätti kokouksen kello 19:31.

  VastaaPoista